با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:
جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۰۴۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹ 27 October 2021
 
 
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش و ترغیب خانواده‌ها به استفاده از غذاهای مفید، پرهیز از مصرف تنقلات و غذاهای غیر سالم برشمرد و تاکید کرد: تغذیه از مقوله های مهمی است که همه اقشار مردم  روزانه با آن در تماس هستند.
 به گفته "عباس جوادی" این جشنواره در راستای فرهنگ‌سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان برنامه‌ریزی و اجرا شد.
وی یاداور شد: در این جشنواره معیارهایی مانند کم‌نمک و کم‌ روغن بودن، استفاده از روش‌های پخت به صورت آب‌پز یا بخارپز و استفاده از گروه‌های اصلی غذایی مد نظر قرار گرفت.
وی درباره ملاک انتخاب غذای برتر گفت: غذاهایی که در آن ها از مواد غذایی تازه، رنگ های طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده و در فرایند پخت آن ها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد، سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا از ملاک های انتخاب غذای برتر بود.
به گفته وی در این جشنواره ۱۰تیم شرکت کردند که پس از داوری و بررسی امتیازات برندگان این جشنواره مشخص خواهند شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار